Dijabole (Diabole)

Filtriranje

Zračna puška je super oružje za ljubitelje streljaštva. Može poslužiti za zabavu, vježbu gađanja, ali i pomoći u rješavanju štetočina. Iako je izbor prave zračne puške, za vaše potrebe, prvi dio odabira, potrebno je znati odabrati prave dijabole za istu. Pogotovo ako ste početnik, ovo vam se može čini previše i zbunjujuće, no mi smo tu da vam olakšamo vaš odabir.

 

U našem širokom asortimanu dijabola sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Počevši od klasičnih dijabola, koje su zapravo i najjednostavnije i sami početak svih ostalih varijacija, do najnovijih visokokvalitetnih diabola koje zadovoljavaju i najkritičnije kupce. Olovne dijabole i dalje prednjače prilikom odabira streljiva za vlastitu zračnu pušku, no sve više i više dijabole napravljene od legure pronalaze zadovoljne korisnike. Iako su brže od olovnih, imaju slabiju jačinu i preciznost pogotka. Osim materijala, bitan je i oblik dijabole, pošto neki oblici imaju bolju funkcionalnost i više odgovaraju vašim potrebama od drugih. Na primjer, tupi metci (dijabole) su odlične za gađanje na velikim udaljenostima zadržavajući svoju snagu, dok šiljasti metci su idealni kada se želite riješiti štetočina na srednjim udaljenostima. Zato je potrebno znati svoj cilj i potrebu prilikom biranja oblika dijabole.

 

Kod nas možete pronaći široku ponudu raznih brendova poput RWS, Gamo, H&N, ali i ostalih manje poznatih proizvođača te odgovarajuće kalibre za zračne puške poput 4.5, 5.5 te 6.35 kako bi vam pružili širok izbor za vaše potrebe gađanja. Ako ste u dvojbi ili nedoumici slobodno nam se obratite putem email-a ili telefona kako bi vam pomogli prilikom vašeg odabira.