O NAMA

Ovo je naša priča.

Kao i svaka priča, i ova naša ima početak. Tvrtka Kloštar 900 osnovana je 1994. godine s velikim srcem, koju je osnivač iz svoje ljubavi i strasti prema hobiju lova, ribolova i streljaštva pretvorio u posao. Tako je i naša misija pomoći ljudima da pronađu svoju strast u prirodi i ostvare mnogobrojne uspomene. Iako prodajemo raznovrsnu opremu, od jeftinijih do skupljih proizvoda, naša najveća prednost je u samoj komunikaciji i savjetima koje pružamo kupcima. A kako je sve krenulo proučite niže dolje:

ZAČETNA IDEJA I PRVA OLIMPIJSKA STRELJANA

1989. godine

Osnivač i vlasnik tvrtke, zajedno s talijanskom tvrtkom "Fab", postavlja prvu streljanu za gađanje letećih meta, koja zadovoljava kriterije olimpijskih streljana - streljana Zagreb Luže. Tamo se rađa ideja da svoje hobije pretvori u posao i pruži ljudima mogućnost da pronađu svoju strast ili hobije u prirodi.

OSNOVANA TVRTKA

1994. godine

Kao što smo već prethodno naveli, tvrtka Kloštar 900 osnovana je 1994. godine s velikim srcem i velikom željom.

POSTAVLJENI "TEMELJI" POSLOVANJA

1995. godine
Poslovno "plodne" 1995.-te godine, postavljeni su temelji poslovanja i postignuta sljedeća ostvarenja:
- Otvorena je prva fizička trgovina u mjestu Kloštar Ivanić.
- Dobiveno rješenje MUP-a za obavljanje prometa oružja i streljiva.
- Postignuta suradnja s tvrtkom Emiliana Piattelli-a, Eurotarget. Proizvođačem letećih meta, poznatijih i pod nazivom glineni golub.
- Postignuta suradnja s talijanskim proizvođačem oružja (pušaka) Fair.

OVLAŠTENI DISTRIBUTER PERAZZI PUŠAKA

1998. godine
Postignuta suradnja s renomiranom tvrtkom Perazzi. Svjetski poznatim proizvođačem sportskih pušaka trap-skeet. Prvi odabir mnogih olimpijaca!

MEĐUNARODNI SUDAC ZA LETEĆE METE

1999. godine

Osnivač i vlasnik postaje internacionalno priznati sudac, dobivši međunarodnu licencu B kategorije za suđenje na svim natjecanjima letećih meta.

Ovlašteni distributer baschieri & pellagri (B&P) streljiva

2002. godine

Međunarodno poznata tvrtka Baschieri & Pellagri, tvrtka za proizvodnju različite vrste sačmenog streljiva, je prepoznala naš potencijal i ukazala nam povjerenje koje traje godinama. Prvi izbor streljiva mnogih lovaca, kao i olimpijaca!

Organizacija i suđenje na svjetskom prvenstvu

2006. godine

Navedene, 2006.-te godine, napravljena je i izvršena naša prva organizacija i suđenje na Svjetskom Prvenstvu u gađanju letećih meta.

POSTIGNUTA SURADNJA S TVRTKOM MATTARELLI

2006. godine

Tvrtka Ennia Mattarelle uočila je naš napredak te je postignuta suradnja koja se nastavlja dugi niz godina. Strojevi za leteće mete, koje proizvodi ova tvrtka, jedne su od najcjenjenijih u cijelom svijetu, što i ne čudi s obzirom na to da su najčešće prvi odabir mnogih olimpijskih streljana!

Postavljena prva međunarodna streljana

2009. godine

Izgrađena iz temelja i postavljena prema najvišim standardima naš je prvi međunarodni pothvat u postavljanju istih. Streljana je montirana u UAE (Emirati), gradu Al Ain-u te je predstavlja ključni trenutak u nastavku postavljanja ostalih međunarodnih streljana tijekom nadolazećih godina.

Najviša licenca za međunarodnog suca

2010. godine

Na temelju dosadašnjih iskustava, organizacije, znanja i želje za promicanjem streljaštva kao sporta, vlasnik i osnivač tvrtke dobiva međunarodnu A licencu za suca na leteće mete.

otvorena webshop trgovina

2022. godine

Hodajući ukorak s tehnologijom otvorena je naša prva webshop trgovina za područje cijele Republike Hrvatske, gdje možete pronaći sve za vaš lov, ribolov i streljaštvo.

700

+

Različitih proizvoda u ponudi

80
%
Natjecateljskih streljana postavljeno u Hrvatskoj

1800

+

Postavljenih strojeva za gađanje letećih meta tvrtke Mattarelli

83+

Međunarodnih natjecanja organizirano i suđeno

500.000+

Zadovoljnih kupaca!

A+ Rating
Ponuda najkvalitetnijih brandova

Tvrtke Partneri

Međunarodne ugledne tvrtke i brandovi koji su prepoznali naš potencijal i ukazali nam povjerenje. Ovlašteni smo distributieri streljiva (municije) Baschieri & Pellagri, natjecateljskog oružja tvrtke Perazzi, elektroničke  opreme za streljane tvrtka Elettronica Progetti i Elfipa, strojeva (mašina) za izbacivanje letećih meta tvrtke Mattarelli, te letećih meta odnosno glinenih golubova tvrtke Eurotarget. Nastavno, svoje povjerenje nam je ukazala i francuska tvrtka Num' Axes koja izrađuje jedne od najboljih ogrlica za dresuru pasa na svijetu.

Ostali istaknuti brandovi koje možete pronaći u našoj ponudi

RWS logo

Često postavljena Pitanja (FAQ)

Kako bi vam olakšali nedoumice i uštedjeli vrijeme na čekanje odgovora donosimo vam odgovore na često postavljena pitanja.

Kako vas kontaktirati?

Kontaktirati nas možete na nekoliko načina. Pozivom na broj 01/2892-589, od ponedjeljka do petka u vremenu između 8:00-16:00 sati, i subotom od 08:00-14:00 sati. Za veleprodaju nas kontaktirajte putem email-a [email protected] Također, možete nas kontaktirati putem emaila na [email protected] ili korištenjem našeg web obrasca putem klika na gumb "Kontaktiraj nas".

Kontaktiraj nas

Radite li veleprodaju?

Naravno. Radimo veleprodaju svih naših proizvoda koje vidite u ponudi na webshopu, a ovlašteni smo distributeri za:

  • Streljivo i municiju Baschieri & Pellagri (B&P).
  • Num Axes ogrlice za dresuru psa.
  • Perazzi sportsko oružje (puške).
  • Strojeva za izbacivanje letećih meta (Mattarelli).
  • Leteće mete poznatije pod imenom glineni golubovi tvrtke Eurotarget.

Koje usluge pružate?

Od usluga trenutno nudimo:

  • Izradu, montažu i postavljanje sportskih streljana za gađanje letećih meta po najvišim standardima.
  • Organizaciju i suđenje natjecanja u gađanju letećih meta.
  • Servis ogrlica za dresuru psa branda Num Axes, poput Canicom, Canicalm, Canibeep i slično.

Za ostale informacije u vezi usluga kontaktirajte nas na broj telefona 098/318-699, email [email protected] ili putem našeg web obrasca.

Gdje se nalazite?

Pronaći nas možete na adresi Trg Sv. Ivana 1, 10312 Kloštar Ivanić. Trgovina se nalazi u samom centru mjesta Kloštar Ivanić. Pogledajte kartu za lakše snalaženje i jednostavniji prikaz naše lokacije.